Anii trecuți

Junior Summer University 2018

"Participarea mea la JSU 2018 a reușit să-mi deschidă ochii în ceea ce privește viață de student în Cluj. După numeroși ani în care mi-am planificat viață de după liceu pe tărâmul englezesc, cele două săptămâni petrecute în campusul Hașdeu mi-au schimbat 100% perspectiva și orientarea educațională."
Rebecca Florea
Participantă JSU XI
"La finalul verii, am realizat că acesta nu este un proiect, ci o întreagă experiență capabilă să conecteze oamenii în moduri neașteptate. Am călătorit mult în țară și am ajuns să întâlnesc persoane care au luat parte la aceeași experiență ca mine, fie în același an, fie înaintea mea, oameni cu care am schimbat păreri și povești."
Andreea Cristina Prejbeanu
Participanâ JSU XI

Junior Summer University 2017

”JSU m-a făcut să simt emoţii, fiori în stomac, semtimete nedefinite şi confuzie.Toată experienţa m-a determinat să nu mai irosesc nicio zi, ci să muncesc din răsputeri pentru a ajunge la Cluj, acolo unde am cunoscut toţi aceşti oameni, pentru a-i revedea, şi pentru a-mi trăi visul! E clar că realitatea trăită a fost opusă de ceea ce se proiecta în mintea mea înainte de a-i întâlni. Nu pot spune decat ca a fost mult mai buna!”
Roberta Nica
Participantă JSU X
JSU înseamnă mai mult decât un proiect; este combinația perfectă dintre învățare, iubire, prietenie, familie și distracție. Acele zile au fost minunate, din toate punctele de vedere. Am descoperit aspecte neștiute la mine, am învățat să împart, iar lecțiile de la cursuri m-au învățat să realizez lucruri din diferite ipostaze.În concluzie, cu siguranță dacă ar fi un loc unde m-aș întoarce cu brațele deschise, acesta ar fi!”
Annlee Racolţa
Participantă JSU X

Junior Summer University 2016

"Știi când ești în liceu și aștepți să vină vacanța? Ei bine, eu îmi doream să treacă vacanța și să vină JSU. Știam că o să fie o experiență care poate să fie trăită doar o dată. Nu am știut totuși că o să-mi dea viața peste cap. Dar am venit în Cluj, la mai bine de 500 km de casă, și am știut că e decizia cea bună. "
50943226_2549481801733199_8433994852152115200_n
Valentina Vasile
Participantă JSU IX
”Participarea la JSU 2016 mi-a schimbat viața. Nimic nu se compară cu vibe-ul pe care ti-l dau studenții care au grijă de tine, cu toate stările prin care treci, de la epuizare totală până la entuziasmul deborant sau cu legărurile care se încheagă.”
34470499_1820653431328257_2577800059223539712_n
Ștefan Dominte
Participant JSU IX

Junior Summer University 2015

"JSU, o adunătură de litere de care am auzit prima oara într-o frizerie, dar care în vara anului 2015 avea să îmi dea complet lumea peste cap.JSU mi-a arătat că există și altfel de oameni, care sunt mereu zâmbitori, nu te judecă în funcție de cum arăți, de unde vii și cine ești.”
Vladimir Cristian Sandu
Participant JSU VIII
”Cred că asta e cea mai frumoasă parte a proiectului, că atunci când se încheie cele două săptămâni, el nu este gata. Și rămâi și tu blocat acolo, în vara aia în care ai fost student pentru prima dată și te-ai îndragostit de Cluj-Napoca. Pe mine mă găsiți în 2015. Sunt încă acolo!”
Ștefania Cucu
Participantă JSU VIII

Junior Summer University 2014

"Când cineva te întreabă “Cum a fost la JSU?”, reacția care vine natural e cea în care nu poți să răspunzi. Și nu pentru că nu ai ce răspunde, ci pentru faptul că ești copleșit de emoție când te gândești cum a fost și nici nu ai idee de unde să începi ca să nu ratezi nimic. Nu e ceva ce poți descrie într-o simplă frază sau cum îmi place mie să spun, e ceva de nedescris"
Rareș Ionescu
Participant JSU 2014
”JSU m-a făcut să mă simt împlinită.Vara lui 2014 mi-a făcut cunoștiință cu un alt fel de a fi.Am participat la cea de-a șaptea ediție JSU.Vara lui 2014 a reprezentat pentru mine punctul de întâlnire dintre ceea ce eram și ceea ce urma să devin. JSU m-a făcut să mă simt fericită, optimistă și încrezătoare în propriile puteri și în generația mea. JSU m-a făcut să mă simt împlinită.”
Laura Văduva
Participantă JSU 2014