Înscrieri

Cum mă înscriu?

1. Descarcă documentele

Regulamentul conține toate condițiile de desfășurare a proiectului așa că citește-l cu atenție! Descarcă regulamentul de AICI

Dacă nu împlinești vârsta de 18 ani până la începerea proiectului (18 iulie 2019), descarcă acordul parental disponibil AICI.

În cazul în care ai 18 ani, sau vei împlini această vârstă până la începerea proiectului (18 iulie 2019), descarcă declarația pe proprie răspundere disponibilă AICI.

Vorbește cu unul dintre profesorii tăi și roagă-l să completeze următorul model de scrisoare de recomandare disponibil AICI.

2.Listează documentele

Acum că ai descărcat toate documentele necesare (regulament, acord parental/declarație pe propria răspundere, scrisoare de recomandare), următorul pas este listarea lor! 

3. Completează documentele

Documentele necesare se completează de mână. 

Asigură-te că scrisul este lizibil pentru a fi luat în considere în cadrul procesului de selecție!

Citește-l cu atenție. Scrie-ți numele, prenumele și semnătura la finalul fiecărei pagini a regulamentului.

Dacă nu împlinești vârsta de 18 ani până la începerea proiectului (18 iulie 2019), roagă-ți un părinte să completeze acordul parental.

În cazul în care ai 18 ani, sau vei împlini această vârstă până la începerea proiectului (18 iulie 2019), completează declarația pe proprie răspundere.

Vorbește cu unul dintre profesorii tăi și roagă-l să completeze modelul de scrisoare de recomandare pe care l-ai descărcat la pasul 1.

4. Arată-ne că ești elev

Pe lângă documentele de mai sus, trebuie să obții de la secretariatul liceului tău o adeverință care să ateste că ești elev în clasa a 11-a.

5. Scanează documentele

Asigură-te că sunt corect completate toate documentele necesare (scrisoare de recomandare, adeverință elev, acord parental/declarație pe propria răspundere, regulament) și scanează-le. Pentru acest lucru poți utiliza atât un scanner, cât și o aplicație de scanare disponibilă pe telefon ( ex. CamScanner). Important este ca documentele să fie lizibile pentru a fi luate în considerare în cadrul procesului de selecție.

6. Ultimul pas... și cel mai important!

Acum că ai scanat toate documentele necesare poți să începi să completezi formularul de înscriere care este disponibil AICI.

În cadrul formularului ne poți spune mai multe despre tine și despre opțiunile tale privind facultatea. De asemenea, la finalul formularului trebuie să încarci documentele necesare (scrisoare de recomandare, adeverință elev, acord parental/declarație pe propria răspundere, regulament) alături de o fotografie cu tine (va fi folosită pentru badge-uri, astfel că este important să ți se vadă cât mai clar fața).

Acordă-ți timpul necesar pentru completarea formularului. Răspunsurile din cadrul lui vor avea un rol decisiv în cadrul procesului de selecție. De asemenea recomandăm ca trimiterea răspunsurilor să nu fie lăsată pe ultima zi (pentru a evita supraîncarcarea serverului) și se facă de pe un laptop cu o conexiune bună la internet. După trimiterea aplicației vei primi un email de confirmare iar din acest moment voluntarii proiectului vor începe corectarea pentru alegerea celor 300 fericiți participanți.